ארגון בוגרים של אוניברסיטת תל-אביב – בוגרי תכנית להב פיתוח מנהלים

ארגון בוגרים של אוניברסיטת תל-אביב – בוגרי תכנית להב פיתוח מנהלים | להב פיתוח מנהלים

בחודש נובמבר נחנך בעיר Nanjing שבסין, ארגון ראשון מסוגו של בוגרי תכניות להב פיתוח מנהלים. הארגון הוקם על ידי בוגרים סיניים שלמדו בלהב בשנים האחרונות בתכניות ייחודיות בנושא חדשנות ויזמות לפי המודל הישראלי.

הסכם שיתוף הפעולה בין העיר Nanjing ללהב פיתוח מנהלים נחתם לראשונה בחודש מאי 2012, כאשר במסגרתו מגיעות לארץ משלחות של פקידי ממשל, יזמים ואנשי עסקים לתכנית לימודים בנושא חדשנות ויזמות. מאז החתימה על ההסכם ועד היום, השתתפו בתכניות שלנו למעלה מ 300 משתתפים  Nanjing שלקחו חלק בתכניות הניהול שארכו כשבוע עד שבועיים. מטרת המשלחות הינה לחשוף את התלמידים מסין לתהליכי החדשנות והיזמות בישראל, ואף לבחון אפשרויות שיתופי פעולה עתידיים בין המשתתפים Nanjing לישראל.

בוגרי תכנית להב פיתוח מנהלים

עד כה השתתפו בתכניות להב למעלה מ 1,500 משתתפים מסין. הארגון ב Nanjing הוקם על ידי מסיימי התכנית, כאשר השאיפה היא להרחיבו לארגון בוגרים-כלל ארצי שיכלול את כל הסטודנטים שלמדו בתכנית ויושק בBeijing. יש ציין כי מדובר בפעם הראשונה שמועדון בוגרים של האוניברסיטה נפתח מחוץ לישראל ולאמריקה הצפונית.

בטקס ההשקה השתתפו בין היתר פרופ' יוסף קלפטר נשיא אוניברסיטת תל אביב, ואודי אהרוני, מנכ"ל להב פיתוח מנהלים. פרופ' קלפטר ציין באירוע ההשקה של הארגון כי מדובר באירוע היסטורי לאוניברסיטה. "אנו רואים באנשי עסקים מובילים אלה קבוצה ייחודית ואקסקלוסיבית. הם יהוו בסופו של דבר שגרירים לקשרי סין וישראל בכלל, ולאוניברסיטת תל-אביב בפרט. כבר היום אנו רואים שיתופי פעולה מוצלחים בין חברות ישראליות לבין בוגרי התוכנית".

באמצעות מועדון הבוגרים, יוכלו החברים בו להישאר מעודכנים בנעשה בעולם היזמות, הטכנולוגיה והעסקים הישראלי ולאתר אפשרויות השקעה בחברות הזנק ישראליות. בנוסף לכך, המועדון אף יהווה כר לשיתופי פעולה עם חברת המסחור באוניברסיטה. בראש מועדון הבוגרים יעמדו שני נשיאי כבוד: נשיא האוניברסיטה, פרופ' קלפטר, ומר יאן לוּגֶן, בוגר התוכנית משנת 2014.

בוגרי תכנית להב פיתוח מנהלים2

המאמר נכתב על ידי להב פיתוח מנהלים

ארגון אקדמי בינלאומי מוביל לפיתוח, לצמיחה וללמידה יוצרי ערך, להתמודדות עם אתגרי הניהול של המחר. בית אקדמי למנהלים לרכישת ידע, מיומנויות וכישורים לאורך כל שנות הקריירה הניהולית שלהם.

מאמרים מאת להב פיתוח מנהלים