תמונת רקע

אודות להב

ארגון אקדמי בינלאומי מוביל להכשרת מנהלים ומנהלות לצמיחה והתפתחות מקצועית

ארגון אקדמי בינלאומי מוביל לפיתוח, לצמיחה וללמידה יוצרי ערך, להתמודדות עם אתגרי הניהול של המחר
להב מובילה את תחום פיתוח הכשרת המנהלים.ות כבר למעלה מ-50 שנה ומהווה בית אקדמי למנהלים.ות
לרכישת ידע, מיומנויות וכישורים לאורך כל שנות הקריירה הניהולית שלהם.ן

דניאל רקנאטי

להב פיתוח מנהלים על שם דניאל רקנאטי.
דניאל רקנאטי ז"ל, נולד בסלוניקי בשנת 1921, עלה עם משפחתו ארצה בשנת 1935 ונפטר בתל אביב בשנת 1984. במשך למעלה מ- 25 שנה, עמד בראש קבוצת בנק דיסקונט (שנוסד על ידי אביו, ליאון רקנאטי ז"ל) וקבוצת ההשקעות אי.די.בי ותרם רבות לפיתוחם ולקידומם.
מחלוצי ההשקעות בתעשיית האלקטרוניקה אלביט ,אלסינט ,אלרון ,סאיטקס. ממקימי ומשקיעי חברות בולטות ישקר, נייר חדרה ,דלק ,שופרסל, נכסים ובנין ,אלקו ,קופסאות פח ועוד. שותף להקמת הבורסה לניירות ערך והראשון לגייס הון לבנק דיסקונט ולחברות הקבוצה בבורסה הישראלית ובנסדאק.
היה מנהל מחונן רב פעלים ויוזמות ותרם רבות לכלכלת ישראל בקידום הבנקאות, בפיתוח התעשייה, והתעשייה האלקטרונית. תרם ביד רחבה לעמותות ויוזמות בתחומי הרפואה החינוך והתרבות.
בשנות ה 60 היה ממייסדי ומקימי בית הספר למוסמכים במנהל עסקים באוניברסיטת ת"א ותרם להקמת בניין רקנאטי, המכון למחקר עסקים, להב הכשרת מנהלים ועוד.

דניאל רקנאטי - להב הכשרת מנהלים

תחומי הפעילות של להב

שילוב אינטגרטיבי ומדויק של ידע וכלים יישומיים הבאים לידי ביטוי בתכניות למידה ייחודיות ותהליכי פיתוח וליווי של הנהלות ומנהלים
להב הכשרת מנהלים

חווית למידה

חווית הלמידה הייחודית בלהב מתחילה מהרישום ועד לסיום התכניות. את.ה מפנה זמן לחשוב, ללמוד, להעמיק, להכיר, להתחדש. ואנחנו דואגים לכל השאר. לשירותך עומד צוות השירות של להב שילווה אותך לאורך כל המפגשים בתכנית. ההפסקות המתקיימות במהלך המפגשים הן הזדמנות להכרות ונטוורקינג יחד עם כיבוד קל. בסיום התכנית מוענקת תעודה מטעם להב, הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל-אביב.

הסגל האקדמאי של להב הכשרת מנהלים

הסגל האקדמי

בלהב למעלה מ-250 מרצים מהשורה הראשונה מהארץ ומהעולם - חברי סגל הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב, מרצים מפקולטות מקבילות, מרצים בינלאומיים, יועצים ותיקים ומנוסים ומנהלים בכירים מהגופים המובילים במשק.

ניהול פיננסי ודו

איכות התכניות

להב מציעה מגוון רחב ועשיר של תכניות ניהול כללי ומקצועי. התכניות מסייעות לכל מנהל לגבש תפיסה וזהות ניהולית ולשפר את מיומנויות הניהול ויכולות ההובלה שלו. הן תורמות ליצירת רישות ושיח בין עמיתים, מקדמות הפריה הדדית ומאפשרות למנהלים להוביל את תחומי העיסוק והמערכים שתחת אחריותם באופן אפקטיבי.

צוות להב פיתוח מנהלים

הנהלה