השותפים שלך לפיתוח ההון הניהולי והובלת תהליכי שינוי צמיחה והתפתחות עסקית וארגונית בואו נדבר
תמונת רקע

להב פיתוח ארגונים

פיתוח ההון הניהולי והובלת תהליכי שינוי צמיחה והתפתחות עסקית וארגונית

השותף האסטרטגי של אנשי המקצוע הפנימיים בארגון לפיתוח ההון הניהולי וליצירת תהליך למידה אינטגרטיבי, המביא לידי ביטוי את צרכי הידע הייחודיים לארגון ולאוכלוסיית היעד של המנהלים, בהתאם לאילוצי הסביבה העסקית, הארגונית והתרבותית.

דניאל רקנאטי

להב פיתוח מנהלים ע"ש דניאל רקנאטי.
דניאל רקנאטי ז"ל, נולד בסלוניקי בשנת 1921, עלה עם משפחתו ארצה בשנת 1935 ונפטר בתל אביב בשנת 1984.
במשך למעלה מ- 25 שנה, עמד בראש קבוצת בנק דיסקונט (שנוסד על ידי אביו, ליאון רקנאטי ז"ל) וקבוצת ההשקעות אי.די.בי ותרם רבות לפיתוחם ולקידומם. מחלוצי ההשקעות בתעשיית האלקטרוניקה אלביט ,אלסינט ,אלרון ,סאיטקס. שותף להקמת הבורסה לניירות ערך והראשון לגייס הון לבנק דיסקונט ולחברות הקבוצה בבורסה הישראלית ובנסדאק.
היה מנהל מחונן רב פעלים ויוזמות ותרם רבות לכלכלת ישראל בקידום הבנקאות, בפיתוח התעשייה, והתעשייה האלקטרונית. תרם ביד רחבה לעמותות ויוזמות בתחומי הרפואה החינוך והתרבות.
בשנות ה 60 היה ממייסדי ומקימי בית הספר למוסמכים במנהל עסקים באוניברסיטת ת"א ותרם להקמת בניין רקנאטי, המכון למחקר עסקים, להב הכשרת מנהלים ועוד.

דניאל רקנאטי - להב הכשרת מנהלים

תחומי הפעילות של להב

מענה ממוקד ויישומי לצרכיו המשתנים של הארגון. המקנה לארגון ומנהליו, כלים ומיומנויות מתקדמות להתמודדות היום עם אתגרי הניהול של המחר
להב הכשרת מנהלים

חווית למידה

לתהליכי למידה יש השפעה קריטית בשיפור יכולות וביצועי הארגון. למידה משולבת העושה שימוש במגוון פלטפורמות ומופעי הדרכה שונים, הינה הפתרון האידיאלי ללמידה אפקטיבית וחוויתית ויש לה השפעה מרכזית בשיפור יכולות הארגון והטמעת הידע הנרכש.

הסגל האקדמאי של להב הכשרת מנהלים

הסגל האקדמי

בלהב למעלה מ-250 מרצים מהשורה הראשונה מהארץ ומהעולם - חברי סגל מהפקולטה לניהול, מרצים בינלאומיים ומנהלים בכירים מהגופים המובילים במשק. מגוון המרצים הרחב מאפשר ללהב יכולות גבוהות של גמישות והתאמה, כך שלכל פעילות משובצים המרצים הטובים והמתאימים ביותר לאור צרכי התכנית והמשתתפים בה.

ניהול פיננסי ודו

איכות התכניות

להב מציעה מגוון תכניות ותהליכי פיתוח אשר מציידות את המנהלים והארגון בכלים, גישות ומיומנויות להתמודדות עם אתגרי העתיד והכשרת המנהלים להיות המנהיגים של המחר. הן תורמות ליצירת רישות ושיח בין עמיתים, מקדמות הפריה הדדית ומאפשרות למנהלים להוביל את הארגון לצמיחה והתפתחות עסקית וארגונית

צוות להב פיתוח מנהלים