יום עיון למנהלי משאבי אנוש והדרכה - האירוע הסתיים

יום ה', 03 בדצמבר 2015, 09:00
המפגש הרביעי בסדרת המפגשים למנהלי משאבי אנוש ולמנהלי הדרכה

ההרשמה לאירוע הסתיימה

אנו שמחים להזמינכם ליום עיון מקצועי עבור מנהלי משאבי אנוש והדרכה בנושא:
בניית חוסן אישי, ניהולי וארגוני כמרכיב משמעותי בפיתוח צוותים
ובהתמודדות עם משברים ואתגרים.

בתכנית:

09:00-09:30 – התכנסות וכיבוד קל

09:30-09:45 – פתיחה

09:45-10:15 – ד"ר רוית מיתר כהן – חוסן אישי של עובדים ומנהלים כמפתח לחוסנו של הארגון

ארגונים רבים החיים בסביבה דינאמית ותחרותית מנסים לחזק את החוסן הארגוני שלהם בהתנהלות עם האתגרים הארגוניים. חוסנם האישי של עובדים ומנהלים, המתמודדים עם אתגרי הארגון, מהווה מפתח מרכזי לחוסנו הארגוני והאסטרטגי של הארגון. במהלך המפגש תסביר ד"ר רוית כהן מיתר כיצד מפתחים ומחזקים חוסן אישי וארגוני בשילוב דוגמאות ממחקרים וכלים מעשיים קיימים.
ד"ר רוית כהן-מיתר משמשת כמשנה למנכ"ל חברת "תמורות" וכמנהלת תוכנית הייעוץ ומכון אלי הורביץ לניהול אסטרטגי בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב. רוית מרצה בתכניות הניהול של להב פיתוח מנהלים ובפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב ובאוניברסיטת בר אילן.

10:15-10:45 – ד"ר שושי חן - בניית חוסן אישי וארגוני כמרכיב משמעותי בפיתוח ובניית צוותים

מהו חוסן? חוסן אישי? חוסן ארגוני? מהו תהליך של בנייה ופיתוח צוות? כיצד ניתן לשלב תהליכי בניית חוסן כחלק מתהליכי בנייה ופיתוח של צוותים? באמצעות מחקרים ובתובנות עדכניות נסביר כיצד הפך נושא החוסן לאחד האתגרים המרכזיים שעומדים על סדר היום של יועצי הפנים ומנהלים בארגון – בנייה ופיתוח צוותים.
ד"ר שושי חן, מנהלת מקצועית של תכנית מיומנויות ייעוץ ארגוני ליועצי פנים ומנהלת אקדמית של תכנית מיומנויות פיתוח מיומנויות ניהול מתקדמות בלהב פיתוח מנהלים, מרצה בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב, עוסקת במחקר, בהוראה ובייעוץ בנושאי תהליכי למידה והדרכה בארגונים, פיתוח מנהלים והתמודדות עם לחץ ושחיקה בעבודה

10:45-11:00 – הפסקה

11:00-11:45 – מר איקה אברבנאל – על חוסן ניהולי וסינרגיה בארגונים

ניהול משברים במסגרת תהליכי שינוי בארגון אינו אתגר פשוט, אולם זיהוי הבעיות וטיפול נכון בהתנגדויות עשוי להיות ההבדל בין כישלון להצלחה. במסגרת המפגש נדון בשאלות כגון מהו חוסן ניהולי? כיצד מתמודדים עם שינויים וחוסר ודאות ומדוע שינוי הינו תהליך כל כך מורכב?
איקה אברבנאל, בעלים של Integratika Ltd, חברה בתחום ניהול תהליכי שינוי, מיזוגים ורכישות. כיהן עד לאחרונה כמנהל האינטגרציה הראשי וכסמנכ"ל בכיר לתיאום פעילות חברת טבע בישראל וקשרי קהילה גלובאליים של קבוצת טבע וכן כיו״ר PGT - השותפות בין טבע לפרוקטר אנד גמבל בתחום תרופות ללא מרשם. מרצה בתכניות הניהול של להב פיתוח מנהלים ובתכנית EMBA בפקולטה לניהול באונ' חיפה.

11:45-12:00 – סיכום

יום ה', 3 בדצמבר 2015, 09:00-12:00