שישי עם ישע - מפגש חשיפה לקורס טרנספורמציה דיגיטלית

יום ו', 02 בפברואר 2018, 09:00
פרופסור ישע סיון

Social Networks, Mobile Applications, Business Analytics and Big Data, Cloud Computing, Artificial Intelligence and Machine Learning, Wearable Computing, Cognitive Computing, Advanced Robotics, Internet of Things, Virtual and Augmented Reality, 3D Printing, and more.

הטכנולוגיה מתקדמת בקצב מסחרר ומשפיעה על העולם בו אנו חיים ועל הסביבה שלנו.
ביטקוין, פייק-ניוז, taxing robots וה-Basic income discussion הם רק חלק מן הסימפטומים.

מצד אחד, ארגונים שלא מתאימים את עצמם לסביבה החדשה נעלמים
מן הצד השני, ארגונים אשר מאמצים את השינויים משגשגים.
אז איפה זה פוגש אתכם?

לקראת פתיחת קורס טרנספורמציה דיגטלית בלהב פיתוח מנהלים, אנו מזמינים אתכם להגיע למפגש חשיפה מיוחד עם פרופ' ישע סיון, מנהל הקורס, במסגרתו נכיר את הקורס, נדבר על למידה חוויתית של התיאוריה, פרקטיקה ורפלקציה על בסיס שיעור לדוגמה ונבין כיצד אנחנו יכולים להכין את עצמנו ואת הארגונים שלנו למהפכה הדיגיטלית המתחוללת סביבנו?

ניהול אקדמי ומקצועי של הקורס: פרופסור ישע סיון, פרופ' מבקר בבית ספר למנהל עסקים של האוניברסיטה הסינית של הונג קונג, ומוביל אקדמי של האסטרטגיה הדיגיטלית בלהב. רז הייפרמן, מנכ"ל משותף ויועץ בכיר בחברת Be-Digital, לשעבר מנהל חטיבת מערכות רוחביות ברשות התקשוב הממשלתי במשרד ראש הממשלה, סמנכ"ל מערכות מידע בביטוח ישיר וסמנכ"ל טכנולוגיות מידע בחברת בזק

המפגש יתקיים ביום שישי, 2 בפברואר 2018, בין השעות 09:00-12:00

בניין דן דוד, אוניברסיטת תל אביב, קומה 3

*דמי רישום בעלות של 100 ש"ח + מע"מ למשתתף
לנרשמים לקורס טרנספורמציה דיגיטלית דמי הרישום ינוכו מעלות הקורס

להורדת טופס הרישום לחצו כאן
מלאו את הפרטים ושלחו במייל לכתובת info@lahav.ac.il או לפקס 03-6436189

ניתן גם להירשם בטלפון 03-6406626 או להשאיר פרטים בטופס מטה וניצור עמכם קשר לצורך הרישום.