משלחת מנהלים בכירים ויזמים מסין

משלחת מנהלים בכירים ויזמים מסין עם שמעון פרס ופרופ' יוסף קלפטר

בימים אלה מתארחת בלהב משלחת של מנהלים בכירים ויזמים מסין אשר הגיעה לשבוע על מנת ללמוד על מודל החדשנות הישראלי. ביום א' נכחה המשלחת בוועידה לחדשנות של אוניברסיטת תל-אביב ונפגשה, בין היתר, עם הנשיא לשעבר, מר שמעון פרס ועם פרופ' יוסף קלפטר, נשיא האוניברסיטה. מאוחר יותר באותו יום השתתפה המשלחת בארוחת ערב חגיגית, אליה הגיעו גם מנהלים מובילים מישראל כדוגמת מר אפי כהן ארזי, מנכ"ל Rainbow Medical, מר אבי הוכמן, מנכ"ל ISS, ולשעבר מנכ"ל גאון אחזקות, מר אורי צוק בר, סמנכ"ל בכיר במשרד החקלאות, גברת נרקיס טסלר, דירקטורית בחברה הממשלתית לתיירות ואחרים לטובת היכרות ובניית קשרים עם עמיתיהם הסינים. במסגרת התכנית אותה הם עוברים, נערך אתמול, יום ב', פורום חדשנות בנושא גלובליזציה והשפעתה על יחסי סין-ישראל. הפורום הונחה על ידי פרופ' משה צבירן, דקאן הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב והשתתפו בו פרופ' ליאו ליידרמן, הכלכלן הראשי של בנק הפועלים, מר שבתאי שביט, ראש המוסד לשעבר, מר דני הררי, מנכ"ל אדמה ומפקד יחידת 8200 לשעבר ומר Zhan Yongxin, שגריר סין בישראל.

לצפייה בגלריית תמונות של המשלחת

לרישום למפגשים עתידיים עם משלחות נוספות מחו"ל